طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..
منتدى عاشقات الاشغال اليدوية
اهلا بيكى زائرتنا الجميله شرفتينا يا عسوله سجلى معانا
او اشتركى فى قناتنا هنا
https://www.youtube.com/channel/UCBHY7_kmw_eOZOf0ABb64Bg
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpnz6EhoujAsr71wq5d0ffPGJ9Vmvvr7A
منتدى عاشقات الاشغال اليدوية
اهلا بيكى زائرتنا الجميله شرفتينا يا عسوله سجلى معانا
او اشتركى فى قناتنا هنا
https://www.youtube.com/channel/UCBHY7_kmw_eOZOf0ABb64Bg
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpnz6EhoujAsr71wq5d0ffPGJ9Vmvvr7A
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
اعلان
لا تنسى زيارة قناتنا الاشتراك
وتفعيل الجرس
عاشقات الاشغال اليدوية
    اسم الموضوع: خدمات شركات النقلطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالأحد 18 يونيو 2023, 3:19 pm من طرف    اسم الموضوع: شركة نقل عفشطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالأحد 18 يونيو 2023, 3:17 pm من طرف    اسم الموضوع: صنع شبشب من الملابس القديمهطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالخميس 20 أكتوبر 2022, 3:43 am من طرف    اسم الموضوع: افضل شركات نقل عفشطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالأربعاء 14 سبتمبر 2022, 10:14 pm من طرف    اسم الموضوع: انا واعمالى اليدوية فى التلفزيونطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالسبت 11 يونيو 2022, 4:14 am من طرف    اسم الموضوع: كعك العيد بطعم السمنة البلدى من غير نقطة سمن بلدىطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالخميس 14 أبريل 2022, 5:44 am من طرف    اسم الموضوع: كسبت قسائم شراء مجانية لموقع جوميا ادخلوا بسرعة 2022طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالسبت 11 ديسمبر 2021, 9:45 pm من طرف    اسم الموضوع: طريقة عمل السجاد الشاج زى الجاهز بالظبططرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 22 مارس 2021, 5:05 pm من طرف    اسم الموضوع: من قفص الفاكهة عملت افكار باقل التكاليف لتجديد المطبخ وتحويله لتركىطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالخميس 18 مارس 2021, 4:05 am من طرف    اسم الموضوع: طقم مفارش نول من صنعى وبالطريقه لعيونكمطرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالأربعاء 17 مارس 2021, 1:49 am من طرف

شاطر | 
 

 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
 
 avatar
 
ousha gamal
عاشقه جديده
عاشقه جديده


سجل فى : 22/06/2011
عدد المساهمات : 3
التقييم : 0


اقتباس :
[size=24]رقم 1 الخضار
اولا الطماطم :
أنا بجيب الطماطم مستوية وبعدين اضربها فى الخلاط واصفيها بصفايه .. وبعدين احط لكل كيلو طماطم تلات ملاعق سمن واسيبها لحد ماتنشف مايتها خالص وبعدين احطها فى اكياس وكل كيس على قد الاكلة.. وبعدها باحط كل الأكياس فى علب كبيرة فى الفريزر


ثانيا الثوم:
أنا بشترى الثوم فى شهر إبريل لان سعره بيكون رخيص وكمان بيكون مش جديد فيبقى تقشيره صعب ولا قديم فيبقى فاضى ....
بجيب الثوم واقشره واحطه فى الخلاط واحط معاه لكل كيلو ثوم اتنين ملعقة كبيرة زيت ونص ملعقة ملح... واضربهم لحد مايبقى ناعم... واحط معظم الكمية فى برطمان زجاجى (والزيت عشان لون الثوم مايتغيرش وكمان يحتفظ بالنكهة بتاعته.. اما الملح عشان مايجمدش فى الفريزر واعرف اخد منه بالمعلقة بطريقة سهلة).... اما باقى الكمية باحط معاهم فى الخلاط فلفل اخضر وكسبرة خضرة وكمون كتير وبضربهم مرة تانية لحد ما المكونات تنعم وبحطهم فى برطمان تانى عشان تتبيل السمك وطواجن الجمبرى والكاليمارى.. وتتبيلة البدنجان المخلل وحاجات كتير.......وبيقعد عندى من السنة للسنة اللى بعدها....


ثالثا البسلة:
بجيب البسلة واخرج حبوب البسلة من قشرتها واحطها فى كيس مع جزر مقطع مكعبات صغيرة ... وبس

رابعا الفاصوليا:
بقطع طرفى الفاصوليا وبعدين اقطع الفاصوليا الى قطع متوسطة وبعدين اكون حاطة على النار حلة فيها ماء مغلى وملح واسقط الفاصوليا لمدة دقيقة بعد ما اشيل الحلة من على النار واصفيها فى مصفاة وبعد متتصفى خالص اكون مجهزة طبق فيه ماءوثلج كتير واحط المصفاه بالفاصوليا في الماء المثلج لمدة ثوانى حتى تحتفظ بلونها اخضر زاهى ..... واصفى الفاصوليا مرة اخرى واعبيها فى اكياس على حسب الأكلة..

خامسا الخضرة:
بالنسبة للبقدونس والكسبرة والشبت بغسلهم كويس اوى وانقعهم بعد كده فى ماء مضاف ليه معلقة خل وبعدين افرمهم ناعم اوى بمخرطة الملوخية وواصفيهم لمدة ساعتين على قطعة قماش وبعدين احطهم فى علبة كبيرة وكل ما احتاج شويه اخدهم على طول..وباستخدمه لخلطة المحشى والممبار والفول بالتقلية وساعات لما بيكون عندى عزومة بافرشهم تحت الاكل فى الطبق وارشهم على الطبق ...

سادسا البطاطس المقلية:
باقشر البطاطس واغسلها بعد ماأقشرها بس... وبعدين اأقطعها صوابع متوسطة وطويلة.. وانقعها فى ماء ساخن وملح وخل وملعقة سكر..(لكل كيلو بطاطس 1لتر ماء ساخن و3ملعقة ملح صغيرة وربع كوب خل وملعقة سكر) واتركها فى الماء منقوعة لحدمايبرد (مش اوى )يكون دافئ واحمرها فى زيت غزير وساخن جدا واقلبها باستمرار لكن بعد ما تاخد اللون الاصفر الفاتح.. واقلبها لحد لونها ما يبقى دهبى فاتح وأنشلها على ورق ماص للزيت واسيبها لحد ماتبرد وبعدين احطها فى علبة بلاستيك فى الفريزر... واخرجها فى اى وقت على الطاسة اللى فيها زيت ساخن جدا على طول من الفريزر(عشان درجة برودة البطاطس هتقلل درجة حرارة الزيت فلازم يكون الزيت سخن اوى اوى)


سابعا ورق العنب:
باقوم برص ورق العنب واحدة عكس واحدة... يعنى امسك الورقة من العنقود واحطها فى اتجاه معين والورقة اللى بعدها اخلى العنقود فى الجهة الاخرى .......واشيلهم فى اكياس فى الفريزر ولما باطلع الكيس باسلق ورق العنب وهو متجمد..

ثامنا الباميه:
باقمع البامية وأغليها لمدة تلات دقائق فى مية مغلية على النارواطلعها من المية المغلية على مياة فيها مثلجة(فيها تلج)واصفيها كويس من المية واشيلها فى اكياس ولما باستخدمها بحطها وهى متجمدة مش بسيبها تفك عشان لونها يبقى حلو مش غامق..
[color=red]رق
م 2 الفاكهة[/color]
اولا المشمش:
المشمش دة فاكهتى المفضلة هو والخوخ فبحب دايما" تكون موجودة عندى طول السنة....... بجيب المشمش واقطعه واشيل النوى.. وبعدين اغسله كويس واصفيه لمده 3ساعات.. واحطه فى حلة اكون سيباها على النار دقايق عشان اتأكد ان مافيهاش اى مياة(وفى تخزين المشمش او الخوخ او كل انواع المربات لازم نعمل كدة وكمان نتأكد ان كل الادوات اللى بنستعملها كمان جافة مافيهاش مياة خاااالص).. وبعدين احط لكل كيلو مشمش 2 كوب سكرواسيبهم على نار متوسطة لمدة ساعة مع التقليب المستمربملعقة معدن تكون جافة..ولازم كل شوية نشيل الريم(وده سببه المياه اللى فى الادوات المستخدة مع الرواسب الموجودة فى السكر عشان كدة استخدمى دايما سكر خشن مش ناعم لان كل السكر مابيكون ذرته ناعمة بيكون فيه شوائب اكتر)وبمصفاة صغيرة جدا احط فيها تلات ملاعق نشا وارشها على المشمش مع التقليب المستمر والا هانلاقى تكتلات.. وبعد ماتبرد شوية احطهم فى الخلاط لحد ماتبقى زى البيورية وبعدين اصفيها ...وبعدين احط المشمش فى اكياس على حسب الاستخدام... وبحط شوية منه فى برطمان وباخد منه بالمعلقة بعد مايتجمد للأستخدام السريع.. مع كل كوب ماء ملعقة كبيرة واقلبها لحد ماتدوب واعمل منه كوب واحد ..ودة بيكون طعمة ولا قمر الدين الجاهز وبعمل منه كمان المشمشية او مهلبية المشمش بعد ما اخففه بمياة بس واحطله نشا...


ثانيا الخوخ:
زى المشمش نوعا ما.. بحط الخوخ بالنوى وبعدين اغسله مش مهم تصفيه..واحطه فى حلة واحط لكل كيلو خوخ كوب ونصف سكر+كوب ماء واسيبهم على نار متوسطة لمدة ساعة وبعدين استنى لما يبرد شوية واقشره واقطعه أنصاف بالسكينة واشيل النوى..باخد الحبات الجامدة شوية وارصهم فى اى برطمان واضيف عليه شويه من العسل اللى غليته فيه وده بيكون كمبوت خوخ.. والباق واضربهم فى الخلاط مع شويه من العسل واشيلهم فى اكياس حسب احتياجاتك..وباقى العسل باشيله فى اكياس صغيرةبعد ما أصفيه وبيكون لونه وردى وباعمل منه جيلى خوخ بعد ما اضيف له كوب ماء ساخن مذوب فيه 3ملاعق صغيرة جيلاتين... وبيكون تحفة


ثالثا المانجو:
المانجة باشيلها زى ماهيا بقشرها كل أتنين فى كيس وباقشرها بمقشرة البطاطس لما باخرجها من الفريزر على طول وانا ماسكاها بفوطة.. وساعتها اقدر اقطعها مكعبات او اعملها عصير.. وبس كدة


رابعا الفراولة:
باقطع الجزء الاخضر واحط عليها سكر واشيلها فى اكياس بالسكر بتاعها ولما اخرجا اضربها فى الخلاط واعملها عصير أو صوص فراولة فى اى وقت


خامسا الموز:
لكل كيلو موز ربع كوب لبن و2 ملعق سكر واضربه فى الخلاط هايبقى عندك جرانيتا موز تحفة ... باخد منها بالمعلقة واعمل عصير موز باللبن او بحطها على فروت سلاط بدل الأيس كريم وبحطها كمان على الكيكة وهية لسه طالعة من الفرن (ساخن مع بارد) بس مش هاقدر اوصفهالكو يميي موت..


سادسا الجوافة:
باقطعها شرايح واحط عليها سكر واشيلها فى الفريرز فى اكياس حسب الحاجة...


سابعا البلح الرطب (الاسمر):
باشيله فى برطمان بعد ما باقشره وأشيل النوى وأقسمه نصفين.. باحطه بالطول جنب بعض وده بيسهل انى اخد منه من غير مايتقطم .. وعلى فكرة مش بيتجمد أبدا" .. وبعمل منه تارت البلح وكيكة البلح فى اى وقت فى السنة...

ثامنا الرومان:
بافصص الرومان واخرج الحب واحط عليه سكر واشيلة فى اكياس ... ومش بيتجمد برضه.. وباستخدمه فى الفروت سلاط وسلاطة الرومان وتارت الفواكه وكزينة لكثير من الحلويات والايس كريم.. وكمان بعمله عصير واصفيه ..

تاسعا العنب:
باشترى العنب اللى حباته كبيرة سواء كان أحمر أو أخضر.. وباشيله فى اكيس بعد ما بأفرط العنب من العنقود واغسله.. وباخد كمية منه واسيبها يومين على صينية كبيرة مفروشة بورق ابيض وعلى الورق فوطة قماش .. وبعدين اجيب حلة واحط فيها ماء مغلى وزيت لوز (لكل لتر ماء ملعقة زيت لوز صغيرة) ونضع فيها العنب بعد ان أصبح ذابلا" لمدة ثلاث دقائق وبعدين باصفى العنب وبعدين باحطه مرة تانية على نفس الصينية وباسيبها فى مكان مشمس اوى لمدة عشرة ايام بس باغطيه بشاشة وكل يوم باقلبه.. هايبقى عندك زبيب بيتى .. انا باعملة لو كان العنب اللى عندى بقى ذابل او كان مش حلو اوى... أو لو عندى كمية كبيرة وهاتبوظ قبل ما ناكلها


عاشرا" الليمون والبرتقال البلدى:
الاتنين باعملهم بنفس الطريقة... الاول بابشر قشر الليمون اوالبرتقال بمشرة صغيرة اوى.. ماتبشريش الجزء الابيض... وباحتفظ بيهم فى علب تلاجة صغيرة اوى او برطمانات صغيرة لانى باعمل كميه كبيرة ..وبعدين باقسم الليمون والبرتقال اللى بشرت قشرتهم نصفين وباعصرهم كويس وباحطهم فى علب مكعبات التلج ... وباعملهم مكعبات ليمن وبرتقال.. وكل مكعب على قد كوب العصير لو قلبناه كويس مع ماء وسكر... او كميه مكعبات فى الخلاط مع مياة وسكر.......وكمان مكعبات الليمون باتبل بيها الفرخ والبفتيك مع باقى المكونات طبعا.. وباعمل منها كل حاجة.. الشربات بتاع الحلويات.. وباغلى مع مكعب ليمون شوية مياه فى اى حلة المونيوم يكون لونها بقى غامق... وحاجات تانية كتير .. يعنى انتى ومزاجك[/siz
e]..

{.... توقيع ousha gamal ....}
مُشاطرة هذه المقالة على: reddit
 

 ردود موضوع : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل
كاتب الموضوعرسالة
 
 بحر الحنين
 
بحر الحنين
خبيرة العاشقات
خبيرة العاشقات

اوسمتى : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 710 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 210
انثى
سجل فى : 03/06/2011
العمر : 40
العمل/الترفيه : ليسانس حقوق
عدد المساهمات : 3536
التقييم : 11
تاريخ الميلاد : 04/03/1984
المزاج : رومانسى




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالأحد 26 يونيو 2011, 7:26 pm

اية الحلاوة والطعامة دية اخيرا يااوختشى كتبتية

انك لمتمكن ياقمر ربنا يباركلك
طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1040451127

{.... توقيع بحر الحنين ....}
 
 avatar
 
ousha gamal
عاشقه جديده
عاشقه جديده

سجل فى : 22/06/2011
عدد المساهمات : 3
التقييم : 0




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالأحد 26 يونيو 2011, 11:23 pm

بحر الحنين كتب:
اية الحلاوة والطعامة دية اخيرا يااوختشى كتبتية

انك لمتمكن ياقمر ربنا يباركلك
طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1040451127
أه يا حبيبتشى
بس طلع عينى فى التعديل
ومش عارفة ارد على رسالتك لأنى عاشقة جديدة بحبك

{.... توقيع ousha gamal ....}
 
 avatar
 
كلام نواعم
عاشقه جديده
عاشقه جديده

سجل فى : 23/06/2011
عدد المساهمات : 9
التقييم : 0




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 27 يونيو 2011, 12:27 am

ربنا يباركلك

{.... توقيع كلام نواعم ....}
 
 عاشقه الاشغال اليدويه
 
عاشقه الاشغال اليدويه
صاحبه المنتدى

اوسمتى : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Star5
انثى
سجل فى : 29/04/2011
عدد المساهمات : 7287
التقييم : 220




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 27 يونيو 2011, 2:34 am

تسلم ايدك حبيبتى
طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1899440373

{.... توقيع عاشقه الاشغال اليدويه ....}
 
 وعجلت اليك ربى لترضى
 
وعجلت اليك ربى لترضى
كبيره العاشقات
كبيره العاشقات

انثى
سجل فى : 13/06/2011
العمر : 35
عدد المساهمات : 2393
التقييم : 8
تاريخ الميلاد : 29/09/1988




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 27 يونيو 2011, 3:40 am

طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1040451127

{.... توقيع وعجلت اليك ربى لترضى ....}
 
 حبة لولى
 
حبة لولى
مديره الموقع

اوسمتى : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Star5طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 110 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 09GM2 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. ITiT2 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 13549531971
سجل فى : 27/05/2011
عدد المساهمات : 4364
التقييم : 61




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 27 يونيو 2011, 8:36 am

طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Aminland68772268bf5

{.... توقيع حبة لولى ....}
 
 كبرياء انثى
 
كبرياء انثى
برنسيسه العاشقات
برنسيسه العاشقات

اوسمتى : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 710 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 210
انثى
سجل فى : 26/06/2011
العمر : 41
العمل/الترفيه : ربه منزل
عدد المساهمات : 1385
التقييم : 2
تاريخ الميلاد : 12/02/1983
المزاج : عادى




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 15 أغسطس 2011, 3:25 pm

انا بحب كل حاجه طازه بس برافو عليك انا عجبتنى طريقه حفظ التوم وحجربها ان شاء الله تسلم ايدك

{.... توقيع كبرياء انثى ....}
 
 avatar
 
ام ميسرة
برنسيسه العاشقات
برنسيسه العاشقات

سجل فى : 01/07/2011
عدد المساهمات : 1189
التقييم : 1




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالإثنين 15 أغسطس 2011, 3:28 pm

تسلم ايديكى يا قمر استفدت منها كتير

{.... توقيع ام ميسرة ....}
 
 بربر2007
 
بربر2007
مشرفه عامه

اوسمتى : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 710 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1211 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 110 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 09GM2 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 210


انثى
سجل فى : 24/02/2012
العمل/الترفيه : مدرسة لغة عربية
عدد المساهمات : 2729
التقييم : 10
المزاج : فى نعمة وستر من الله




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالثلاثاء 27 مارس 2012, 10:13 pm

تسلمى يا قمر

{.... توقيع بربر2007 ....}
 
 أسامي
 
أسامي
مديره الموقع

اوسمتى : طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Star5
انثى
سجل فى : 03/05/2011
العمل/الترفيه : مدرسة لغة إنجليزية
عدد المساهمات : 5618
التقييم : 64
المزاج : الحمد لله
طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1347522429552 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1347524138742 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1347524242782 طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1347524795792




مُساهمةموضوع: رد: طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..   طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. Emptyالثلاثاء 27 مارس 2012, 10:51 pm

طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش.. 1040451127

موضوع راااااائع يا سكرة تسلمي

{.... توقيع أسامي ....}
 

طرقى البسيطة لتفريز الاكل والفاكهة..هتندمى لو مادخلتيش..

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى عاشقات الاشغال اليدوية :: اقسام الطبخ :: الاطباق الرئيسيه-
جميع الحقوق محفوظه لمنتدي عاشقات الاشغال اليدوية ©ashkat.lolbb.comتصميم وتطوير ابن الاسلام منتديات احلى ستايل alt=الرئيسيه | التسجيل |مراسلة الادارة |احصائيات | الاعلى